Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi silahıyla vurulmak

Rüyada kendi silahıyla vurulmak

Rüyada kendi silahıyla vurulmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, bereketin ve verimin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada kendi silahıyla vurulmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin veya iş birliklerinizin size yeterince destek olmadığını görebilirsiniz.

Rüyada babasının silahla vurulduğunu görmek hayatının da düzene gireceğine, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, başarılı olacağına yorulur.

Rüyada ayağından silahla vurulmak bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla göğsünden vurulduğunu görmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, mesleğine dört elle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurusıkı silahla vurulmak çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, onun her zaman başında olacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına delalettir.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmemek içindeki sıkıntıların gideceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine delalettir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına delalettir.

Rüyada kalçadan silahla vurulmak huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine inanılır.

Rüyada silahla sırtından vurulduğunu görmek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments