Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla arkadan vurulmak

Rüyada silahla arkadan vurulmak

Rüyada silahla arkadan vurulmak hem moral hem de çareler bulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, çok hayırlı insan olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, spora başlayacağına alamet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak gördüyseniz:

  • Öfke ertelemelere neden olabilir.

Rüyada arkadan silahla vurulmak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, çok güzel işlere gireceğine, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine işaret eder.

Rüyada arkadan silahla vurulduğunu görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet eder.

Rüyada silahla arkadan vurulmak çok güzel çalışmalar yapacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına inanılır.

Rüyada tabancayla arkadan vurulmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan vurulmak sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, hayırlı günler yaşayacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına işaret eder.

Rüyada arkadan vurulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadan tabancayla vurulmak bir ortaklık kurulacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, adının fesada karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadan yanaşmak çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments