Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vurulmak yaralanmak

Rüyada vurulmak yaralanmak

Rüyada vurulmak yaralanmak ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, makam sahibi olacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına işarettir.

Rüyada vurulmak yaralanmak gördüyseniz:

  • Her konuda yardım isteyeceksiniz.

Rüyada silahla vurulmak yaralanmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ve yaralanmak bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada vurulmak yaralanmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına işarettir.

Rüyada ateşli silahla vurulmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişe iğne vurulmak aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada enseden vurulmak kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine rivayet eder.

Rüyada silahla vurulmaktan kaçmak çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, manevi açıdan huzuru sevdiği insanlarla beraber vakit geçirmekte bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin silahla vurulduğunu görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments