Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak ve ölmek

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, kötü haberlerin alınacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek gördüyseniz:

  • Umulmadık kanallardan maddi gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada silahla vurulmak ölmek daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmak ve ölmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine alamet eder.

Rüyada biri tarafından silahla vurulmak ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, malını ve parasını sağlama alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurulmak ama ölmemek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına inanılır.

Rüyada kalçadan silahla vurulduğunu görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada silahla kulağından vurulmak duyduğu üzüntülerin son bulacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine rivayet eder.

Rüyada eşinin silahla vurulduğunu görmek çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, kötü düşmana işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments