Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulup kan görmek

Rüyada silahla vurulup kan görmek

Rüyada silahla vurulup kan görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, bol kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulup kan gördüyseniz:

  • Tesadüflere ya da güzellikle ilgili konulara önem vermelisiniz.

Rüyada silahla vurulup kan görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, istediği gibi bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, helal ekmek yeneceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulup ölmemek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, karlı işler yapacağına, derin bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada silahla vurulup yaralandığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada silahla vurulan insan görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Rüyada silahla vurulmamak bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına yorulur.

Rüyada silahla vurularak ölmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments