Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek

Rüyada kendini silahla vurulmuş görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, sayılacağına ve sevileceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, iş hayatında başarılı olmaya yorulmaktadır.

Rüyada kendini silahla vurulmuş gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada silahla vurulacağını görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada kendini silahla vurulurken görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, üzüntülerin biteceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada birinin silahla vurularak öldüğünü görmek adından konuşulur olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, o işi canlandıracağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulan görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla vurularak yaralanmak bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, rahata kavuşacağına, rahat nefes almaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada silahla vurularak öldürülmek onların önüne geçeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurulanı görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işarettir.

Rüyada silahla vurulan adam görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments