Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yoklama kağıdı görmek

Rüyada yoklama kağıdı görmek

Rüyada yoklama kağıdı görmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, kısmetin bollaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yoklama kağıdı gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Rüyada yoklama kağıdı görmek zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kabenin yok olduğunu görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişinin yok olduğunu görmek kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine alamet eder.

Rüyada evin kapısı yok görmek büyük bir ikilemde kalacağına, eşlerin muhabbetinin artacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Rüyada yokluk görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada cini yok etmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yokluk içine gireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yokus cikamamak talihin yüzlerine güleceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolu yok görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, onu alkışlayacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments