Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın yere düştüğünü görmek

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek aile işlerinin başına geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, çok büyük bir acı duyacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, doğru haber almaya, fakir fukaraya yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada ayın yere düştüğünü gördüyseniz:

  • Bazı kişilere ne demek istediğinizi ya da ne beklediğinizi anlatmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın yere indiğini görmek manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayın suya düştüğünü görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eti yere düşürmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Rüyada yere bebek düşürmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine delalettir.

Rüyada yere düşüp kalkmak kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments