Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayın denize düştüğünü görmek

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek iş hayatının düzeleceğine, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, işlerin kara geçeceğine, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına yorulmaktadır.

Rüyada ayın denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Edineceğiniz bilgilerin ilk elden olmasına önem vermelisiniz.

Rüyada ayın denize düştüğünü görmek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, başının belaya girmeyeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada ayın yere düştüğünü görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kafasının rahat olacağına alamet eder.

Rüyada ayın yeryüzüne düştüğünü görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada ayın suya düştüğünü görmek rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada kış ayında denize girmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet eder.

Rüyada telefonu denize düşürmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada köprüden denize düştüğünü görmek yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments