Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu gördüyseniz:

  • Marşa basmadığınız sürece arabayı hareket ettiremezsiniz.

Rüyada silahla kafadan vurulduğunu görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kafadan silahla vurulmak sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, daima secde ve şükür edeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla kafadan vurulmak bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, içinin de rahat edeceğine yorulur.

Rüyada kafadan vurulduğunu görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına tabir olunur.

Rüyada kafadan vurulmak ama ölmemek darlığa ve yokluğa düşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine işarettir.

Rüyada kurşunla kafadan vurulmak sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, sermaye elde edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada kafadan tabancayla vurulmak bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada kafadan vurulmak bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments