Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla bacağından vurulmak

Rüyada silahla bacağından vurulmak

Rüyada silahla bacağından vurulmak kendisini geliştireceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, daha fazla gelire kavuşacağına, afiyette olacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Rüyada silahla bacağından vurulmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yaklaşımlar eski bir fikiri canlandırabilir.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulmak alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, yüklü siparişler alacağına işarettir.

Rüyada silahla bacağından vurulmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sağ bacağından vurulmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, nasiplerini alacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan vurulduğunu görmek alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, evde tatlı bir telaş yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bacağına iğne vurulmak üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, bir yere taşınmaya, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments