Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindinin kovaladığını görmek

Rüyada hindinin kovaladığını görmek

Rüyada hindinin kovaladığını görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, çok büyük atılımlar yapılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindinin kovaladığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren ilişkilerinizi farklı açılardan sorgulayabilirsiniz.

Rüyada hindi kovaladığını görmek sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine yorulur.

Rüyada hindinin kovaladığını görmek uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine delalettir.

Rüyada hindi eti almak hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kurtuluşa kavuşacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine rivayet eder.

Rüyada bir sürü hindi görmek kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, anne baba duası alınacağına, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi satmak durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işaret eder.

Rüyada hindi civcivi görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına delalet eder.

Rüyada hindi tüyü görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, çirkin amellere, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hindi avlamak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments