Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiğ et saklamak

Rüyada çiğ et saklamak

Rüyada çiğ et saklamak o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına işarettir.

Rüyada çiğ et saklamak gördüyseniz:

  • Belli konulara daha gerçekçi yaklaşmakta fayda var.

Rüyada çiğ et saklamak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada et saklamak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et paylaşmak maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada kokmuş çiğ et görmek ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiğ et ısırmak başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolaba çiğ et koymak gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada çiğ beyaz et görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ kara et görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, kötü halin son bulacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments