Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah yapmak

Rüyada silah yapmak

Rüyada silah yapmak planların sarkacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, cesaret ve inançla hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah yapmak gördüyseniz:

  • İnsanların sabrı taşmak üzere olabilir.

Rüyada silahla atış yapmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada silahlı soygun yapmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada silah yapmak rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışma yapmak başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla havaya ateş edildiğini görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ölüden silah almak aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına delalet eder.

Rüyada babanın silahla vurulduğunu görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına alamet eder.

Rüyada silah yarası görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments