Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla atış yapmak

Rüyada silahla atış yapmak

Rüyada silahla atış yapmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, aşık olacağına, mutluluğa ve neşeye, günahkar olacağı işlere gireceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, yolculuk yaparak bir hayra ermeye, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza alamet eder.

Rüyada silahla atış yapmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada silahla atış yapmak kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine delalet eder.

Rüyada at ve silah görmek parasal sıkıntıların son bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada silah atmayı görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının silah attığını görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına delalettir.

Rüyada birinin silah attığını görmek sürekli bağırıp çağıracağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışma yapmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada silah yapmak hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, canın derdine düşeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahlı soygun yapmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine, insanlar arasında yüceleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments