Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı soygun yapmak

Rüyada silahlı soygun yapmak

Rüyada silahlı soygun yapmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine yorulur.

Rüyada silahlı soygun yapmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada silahlı soygun yapmak inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı soyguna uğramak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada soygun yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada banka soygunu yapmak hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına alamet eder.

Rüyada soygun yaptığını görmek neşe içinde olacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada banka soygunu görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada soygun yapıp yakalanmak iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına işaret eder.

Rüyada soygun yapıldığını görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments