Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı çatışma yapmak

Rüyada silahlı çatışma yapmak

Rüyada silahlı çatışma yapmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, o masumların bedduasını alacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına delalettir.

Rüyada silahlı çatışma yapmak gördüyseniz:

  • Sansınızı iyi kullanın.

Rüyada silahlı çatışma yapmak güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada vurulmak zarar verici olaylar yaşanacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada olmak çok rahat bir nefes alacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmada olduğunu görmek yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada silah çatışması görmek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, sevinç ve sürura, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına tabir olunur.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına işaret eder.

Rüyada silahlarla çatışma görmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, kazançlı işler yapacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments