Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah kılıfı görmek

Rüyada silah kılıfı görmek

Rüyada silah kılıfı görmek sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, hayallerinin söneceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada silah kılıfı gördüyseniz:

  • Çalışma hayatınıza paralel olarak işinizle ilgili birtakım sosyal faaliyetlere katılmanız çok daha olumlu bir gelişme sağlayabilir.

Rüyada silah kılıfı görmek bir yandan cenaze olacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kazancının eksileceğine delalet eder.

Rüyada kılıfında silah görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, şen kahkahalar atacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada kılıfsız yorgan görmek sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfı görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı almak aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına delalettir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yastık kılıfı görmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, kısmet alacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments