Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah insan görmek

Rüyada silah insan görmek

Rüyada silah insan görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada silah insan gördüyseniz:

  • Ani tepki veya hareketler zararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada silahla insan öldürmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine rivayet eder.

Rüyada silah insanlar görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, hayallerde değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada bir insanı silahla öldürmek gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine alamet eder.

Rüyada silahlı insanlar görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada silah insan görmek şansını kendi eliyle engelleyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahli insan görmek rakiplerine büyük fark atacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments