Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir insanı silahla öldürmek

Rüyada bir insanı silahla öldürmek

Rüyada bir insanı silahla öldürmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına delalet eder.

Rüyada bir insanı silahla öldürmek gördüyseniz:

  • Eşiniz ile olan bağlarınızı güçlendirebilir veya eskisine nazaran daha iyiye götürme imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada silahla insanları öldürmek kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla insan öldürmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada bir insanı silahla öldürmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah insan görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada silahla insan yaralamak gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada silahli insan görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada silahla vurulan insan görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silah insanlar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments