Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı insanlar görmek

Rüyada silahlı insanlar görmek

Rüyada silahlı insanlar görmek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sorunlu bir döneme girileceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı insanlar gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleri veya ortaklıklar nakit akışınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada silahli insan görmek kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine bu sayede işinde hem muvaffak hem de mutlu olacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına işaret eder.

Rüyada silah insanlar görmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silah insan görmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, içsel güvensizliklerinize, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla insanları öldürmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada silahla insan öldürmek emeklerinin karşılığını göreceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet eder.

Rüyada silahla vurulan insan görmek dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments