Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahli insan görmek

Rüyada silahli insan görmek

Rüyada silahli insan görmek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına delalet eder.

Rüyada silahli insan gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Rüyada silah insan görmek daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahlı insanlar görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah insanlar görmek dertlerin biteceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına işarettir.

Rüyada silahlı insanlardan kaçmak dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada silahli insan görmek kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada silahla insan yaralamak kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla vurulan insan görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada silahla insan öldürmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, büyük işlere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments