Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah insanlar görmek

Rüyada silah insanlar görmek

Rüyada silah insanlar görmek dualarının gerçekleşeceğine, eline geçen paraları tutamayacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine inanılır.

Rüyada silah insanlar gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada silahli insan görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, Allah katında yükseleceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalettir.

Rüyada silah insanlar görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, yokluk içine gireceğine inanılır.

Rüyada silahla insan yaralamak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurulan insan görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına işarettir.

Rüyada silahlı insanlar görmek ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına yorulur.

Rüyada silahla insan öldürmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine inanılır.

Rüyada silah insan görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, rakiplerini alt edeceğine delalettir.

Rüyada bir insanı silahla öldürmek dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments