Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı görüp kaçmak

Rüyada ayı görüp kaçmak

Rüyada ayı görüp kaçmak onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, para biriktirebileceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına inanılır.

Rüyada ayı görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada ayı görüp kaçmak kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada deprem görüp kaçmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine delalet eder.

Rüyada köpek görüp kaçmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına delalettir.

Rüyada silah görüp kaçmak Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalet eder.

Rüyada yılan görüp kaçmak evinde tenceresinin hep kaynayacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına işaret eder.

Rüyada ayı yavrusundan kaçmak iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine delalettir.

Rüyada ayı kaçmak dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments