Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deprem görüp kaçmak

Rüyada deprem görüp kaçmak

Rüyada deprem görüp kaçmak şansının ve kısmetinin açık olacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kazancının da azalacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına rivayet eder.

Rüyada deprem görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada deprem görüp kaçmak ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, düşlediği evliliğin gecikeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada deprem görüp ağlamak Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine rivayet eder.

Rüyada ayı görüp kaçmak arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yılan görüp kaçmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek görüp kaçmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, herkesin önünde olacağına işarettir.

Rüyada silah görüp kaçmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işarettir.

Rüyada deprem kaçmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments