Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan görüp kaçmak

Rüyada yılan görüp kaçmak

Rüyada yılan görüp kaçmak keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına alamet eder.

Rüyada yılan görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı yaparken zaman faktörünü göz önünde bulundurmalısınız.

Rüyada yılan görüp kaçmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına işaret eder.

Rüyada silah görüp kaçmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına işarettir.

Rüyada ayı görüp kaçmak sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada köpek görüp kaçmak yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada deprem görüp kaçmak musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan görüp başını ezmek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına inanılır.

Rüyada görünmez yılan görmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments