Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, saygın biri haline geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak gördüyseniz:

  • Ardından, duruma göre plan yaparsınız.

Rüyada eski sevgiliyi görüp kaçmak geleceğinin parlak olacağına, ticaret ehli kimse olacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmak hayırlı ve güzel haberler alacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp ağlamak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp konuşmamak sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi görüp sarılmak çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, kavgaların biteceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye kaçmak elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinden kaçmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgili kaçmak kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments