Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah dükkanı görmek

Rüyada silah dükkanı görmek

Rüyada silah dükkanı görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, kötü haberler alacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına işaret eder.

Rüyada silah dükkanı gördüyseniz:

  • Evdeki sorunları işinizle karıştırmamalısınız.

Rüyada silah dükkanı görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, anne baba duasının alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yıkılmış dükkan görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık dükkan görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, üzüleceğine ve kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Rüyada simit dükkanı görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, büyük işlere imza atacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanı satmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuaför dükkanı açmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı yıkamak bunalıma gireceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments