Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanı yıkamak

Rüyada dükkanı yıkamak

Rüyada dükkanı yıkamak kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı yıkamak gördüyseniz:

  • Gereken herşeyi yapıyorsunuz.

Rüyada dükkanın önünü yıkamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına alamet eder.

Rüyada dükkan yıkamak ünleneceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dükkanı yıkamak düzeninin yeniden sağlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada dükkanda uyumak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanı taşımak esenliğe ve feraha kavuşacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına delalet eder.

Rüyada çorap dükkanı görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada züccaciye dükkanına girmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kozmetik dükkanı görmek borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments