Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dükkanın önünü süpürmek

Rüyada dükkanın önünü süpürmek

Rüyada dükkanın önünü süpürmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Rüyada dükkanın önünü süpürmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dükkan önü süpürmek güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dükkanı süpürmek büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada başkasının kapısının önünü süpürmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin önünü süpürmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada evinin önünü süpürmek zorluklarının biteceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin önünü süpürmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cami önünü süpürmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments