Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silah ateş etmek

Rüyada silah ateş etmek

Rüyada silah ateş etmek yaşanan tartışmaların sona ereceğine, korkularının yok olacağına, sorunlarını bu sayede bitireceğine, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, işlerin günden güne bozulacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada silah ateş etmek gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeylerle ihtiyacınız olanlar birbiriyle örtüşmüyor.

Rüyada birine silahla ateş etmek kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına rivayet eder.

Rüyada otomatik silahla ateş etmek güçten düşeceğine, yorulacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine işaret eder.

Rüyada silahla birine ateş etmek ileri gideceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada silah görüp ateş etmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada üzerine silahla ateş edildiğini görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin silahla ateş ettiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments