Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine silahla ateş etmek

Rüyada birine silahla ateş etmek

Rüyada birine silahla ateş etmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, mevkie edineceğine, ticaretinin hızlanacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine silahla ateş etmek gördüyseniz:

  • Bırakın kendileri anlasınlar.

Rüyada silahla ateş edeni görmek karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına yorulur.

Rüyada silahla ateş altında kalmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına işaret eder.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birine silahla ateş etmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, canını sıkılacağına delalet eder.

Rüyada silahla ateş eden birini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silahla hedefe ateş etmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edememek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments