Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla birine ateş etmek

Rüyada silahla birine ateş etmek

Rüyada silahla birine ateş etmek insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla birine ateş etmek gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına işaret eder.

Rüyada ateş eden silah görmek yenileneceğine ve can bulacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, büyük bir işin sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşli silah görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah ateş etmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, asosyal bir insan haline geleceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada silahla ateş görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, idealist kimse olacağına tabir olunur.

Rüyada silahla duvara ateş etmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, imkanlarının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla ateş edeni görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments