Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıkma görmek

Rüyada sıkma görmek

Rüyada sıkma görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, büyük atılımların yapılacağına delalet eder.

Rüyada sıkma gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı plan veya projeleriniz varsa, kafanızda, olayların aynen istediğiniz şekilde gelişeceğini düşleyerek şekillendirebilirsiniz.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada sık sakal görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalet görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sık ağaç görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına yorulur.

Rüyada sık sık deprem görmek arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık su içmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıkma görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments