Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sakal görmek

Rüyada sık sakal görmek

Rüyada sık sakal görmek işinde de hep başarılı olacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kişinin yasa düşeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada sık sakal gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Rüyada sık sakal görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, borçlarını bitireceğine tabir olunur.

Rüyada sık sık karabasan görmek maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, tecrübelerini aktaracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına alamet eder.

Rüyada limon sıktığını görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına delalet eder.

Rüyada saçının sıklaştığını görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin elini sıktığını görmek uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, işlerine bereket geleceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada sıklamen çiçeği görmek tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkan birini görmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bekar ise evleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments