Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık su içmek

Rüyada sık sık su içmek

Rüyada sık sık su içmek çok büyük kısmetler kazanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine yorulur.

Rüyada sık sık su içmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada sık sık su içmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık saç görmek rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, malını ve canını emniyete alacağına alamet eder.

Rüyada sık ağaç görmek alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini sık görmek Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına alamet eder.

Rüyada sık sık tuvalete gitmek özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hoş muhabbette olacağına, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına delalet eder.

Rüyada birini sık sık görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık dişli tarak görmek hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, rızkında ve malından olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments