Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık deprem görmek

Rüyada sık sık deprem görmek

Rüyada sık sık deprem görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yönetici makamına geleceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sık sık deprem gördüyseniz:

  • Özel kararlar almadan önce iyi düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada sık sık deprem görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi sık sık görmek bereketli işlere gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi sık sık görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sıklamen çiçeği görmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada sıkma börek görmek rahatın ve konforun geleceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıkan yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments