Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık ağaç görmek

Rüyada sık ağaç görmek

Rüyada sık ağaç görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, mutluluktan havalara uçacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık ağaç gördüyseniz:

  • Bir gecikme söz konusu ise, büyük resimde uyarlamalar yapılması gerektiği için olabilir.

Rüyada sık ağaç görmek yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına işarettir.

Rüyada sık sık kabus görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkan birini görmek kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına delalet eder.

Rüyada sık sık deniz görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek rahatlık ve ferahlık bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada sık dişli tarak görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada ayakkabının sıktığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek rakiplerin geride bırakılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments