Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada limon sıkıp suyunu içmek

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi bilmeniz özel yaşamınızda gerekli değişiklikleri yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada limon sıkıp suyunu içmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, içinin hafifleyeceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sıkılmış portakal suyu içmek tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada limonlu su içmek büyük ve ciddi işlerin içinde yer alacak isimlerin başında olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine yorulur.

Rüyada limon suyu içmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıkılmış limon görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine rivayet eder.

Rüyada portakal sıkıp içmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına işarettir.

Rüyada sıkılmış portakal suyu görmek tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments