Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıklamen çiçeği görmek

Rüyada sıklamen çiçeği görmek

Rüyada sıklamen çiçeği görmek yaptığı işten çıkarılacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, sevdiklerine kavuşacağına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada sıklamen çiçeği gördüyseniz:

  • Cinsel yönü ağır basan bir ilişki konusunda yanılgıya düşebilirsiniz.

Rüyada sıklamen çiçeği görmek daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sık sık görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, kazancının da garanti ve sabit olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada sıkma vermek sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sıktığını görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, malının ve parasının ziyan olacağına rivayet eder.

Rüyada sivilce sıktırmak sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada sık sık ev görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada başbakanın elini sıktığını görmek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada sıkma börek yemek maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments