Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, kazancının iki kat artacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boğazını sıktığını gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalarda çok güzel anlar yaşanıyor, keyfiniz artıyor.

Rüyada birinin boğazını sıkarak öldürmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada dişleri sıkarak kırmak çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kötü günler görüleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dişlerini sıkarak kırmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerini sıktığını görmek çok kolay bir hayatı olacağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sık sık elbise değiştirmek rahat nefes alınacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada sivilce sıktırmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments