Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi sık sık görmek

Rüyada bir kişiyi sık sık görmek

Rüyada bir kişiyi sık sık görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi sık sık gördüyseniz:

  • Kendinizde yapacağınız değişiklikler önemli bir pozisyonu garanti altına almanızı sağlayabilir.

Rüyada sık sık aynı kişiyi görmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada bir kişiyi sık sık görmek geniş bir rızka kavuşacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına delalet eder.

Rüyada ölen kişiyi sık sık görmek verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada silah sıkan birini görmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sık sık deprem görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına işaret eder.

Rüyada portakal sıktığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalettir.

Rüyada sık sık yılan görmek herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments