Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığırlar görmek

Rüyada sığırlar görmek

Rüyada sığırlar görmek uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yaşamının da düzene gireceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığırlar gördüyseniz:

  • herşey için Zamanını beklemeyi öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada sığır dışkısı görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine delalet eder.

Rüyada sığır eti kesmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada sığır kafası görmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada sığır sağmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada sığır yıkamak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara sığır görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada sığır derisi görmek arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, işlerinde bereket olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments