Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır inek görmek

Rüyada sığır inek görmek

Rüyada sığır inek görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen rüya sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır inek gördüyseniz:

  • Parasal açıdan oldukça şanslı bir durumdasınız.

Rüyada sığır inek görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada inek sığır görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara sığır sürüsü görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sağlık ve hayır getireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına delalet eder.

Rüyada kara sığır görmek şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada bir sürü sığır görmek işlerinde çok başarılı olacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığır yüzmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments