Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır yavrusu görmek

Rüyada sığır yavrusu görmek

Rüyada sığır yavrusu görmek üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine inanılır.

Rüyada sığır yavrusu gördüyseniz:

  • Çekiciliğiniz ile yeni şartlara adaptasyon konusundaki yeteneğiniz de, çok güçlü bir konuma gelmenizi sağlayabilir.

Rüyada sığır yavrusu görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş sığır görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, durgun giden işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük sığır görmek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada sığır kesildiğini görmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır pisliği görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada sığırın kovaladığını görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada sığır boku görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sığır satın almak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments