Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır satın almak

Rüyada sığır satın almak

Rüyada sığır satın almak büyük sıkıntılar yaşayacağına, onunla bir ömür mutlu olacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine rivayet eder.

Rüyada sığır satın almak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlar olayların gerçekçi şekilde ele almanızı veya gerçekleri görmenizi etkileyebilir.

Rüyada sığır satın almak yüksek bir makama geleceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada sığır sürüsü görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, kendisini işine vereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada koyun ve sığır görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada sığırdan korkmak varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü sığır görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına işarettir.

Rüyada sığır kovalamak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, bağının ve bahçesinin de artacağına tabir olunur.

Rüyada sığır eti görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments