Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır boku görmek

Rüyada sığır boku görmek

Rüyada sığır boku görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, şansın yüze güleceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada sığır boku gördüyseniz:

  • Çok fazla cazip ya da daha öncekilere benzeyen fırsatların değil, size daha fazla uyacağını düşündüklerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada sığır boku görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Rüyada ölü sığır görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak kötü kimselerle karşılaşamayacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada boynuzlu sığır görmek çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalettir.

Rüyada koyun ve sığır görmek hidayete erip huzuru bulacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza tabir olunur.

Rüyada sığırın öldüğünü görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına tabir olunur.

Rüyada bir sürü sığır görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, evlilik kararı verilip aynı çatı altına girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük sığır görmek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments