Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığıra binmek

Rüyada sığıra binmek

Rüyada sığıra binmek büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, onlarla profesyonel olacağı işlere atılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, rakiplerini arkasında bırakacağına, harcama gücünün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sığıra binmek gördüyseniz:

  • Belli değerlerinizi veya mal varlıklarınızı en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı en iyi siz biliyorsunuz.

Rüyada sığıra binmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine işarettir.

Rüyada derisi yüzülmüş sığır görmek mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine yorulur.

Rüyada sığır kesmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına delalet eder.

Rüyada inek sığır görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada sarı sığır görmek güç alacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok sayıda sığır görmek rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada sığır derisi yüzmek kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada sığır gütmek kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments