Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sığır tarafından kovalanmak

Rüyada sığır tarafından kovalanmak

Rüyada sığır tarafından kovalanmak kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, bu durumlardan kurtulmak için çok sevdiği ve değer verdiği kişilerden destek isteyeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına işarettir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz istediğiniz gibi gitmeyebilir.

Rüyada sığır tarafından kovalanmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalettir.

Rüyada siyah sığır görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, yaşadığı stres ve sinirden sonra çok kısa zamanda hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada besili sığır görmek bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sığır pisliği görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada sığır eti görmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, ne yöne gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sığır eti kesmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada sığır derisi görmek insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, geçim derdine gireceğine alamet eder.

Rüyada sığır sürüsü otlatmak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments