Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada besili sığır görmek

Rüyada besili sığır görmek

Rüyada besili sığır görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, borçlarının büyük bir kısmını ödeyerek ferahlığa çıkacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada besili sığır gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada besili sığır görmek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada besili öküz görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada besili dana görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret eder.

Rüyada besili inekler görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, yersiz yere suçlanacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada besili hayvan görmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada besili koç görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine yorulur.

Rüyada besili inek görmek iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işaret eder.

Rüyada besili tosun görmek hayattan yana keyif bulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments